سلبریتی پرستی چیست و چرا در ایران این قضیه تا 60 درصد در سال اخیر افزایش داشته؟

در این قسمت قرار است به یکی از معضل های جامعه یعنی سلبریتی پرستی بپردازیم و در رابطه با فاجعه سلبریتی پرستی و نوجوانی و الگوی پرستی از سلبریتی ها اطلاعات کاملی را قرار دهیم. تمامی خبر های به روز را در اخبار سلبریتی ها دنبال نمایید.

منظور از سلبریتی پرستی چیست؟

منظور از سلبریتی پرستی چیست؟

حتما تا به اکنون کلمه سلبریتی را خیلی شنیده‌ اید و کنجکاوید شده اید که بدانید معنای دقیق آن چیست و اصلا چرا به برخی از افراد سلبریتی می‌ گویند؟ بهتر است که بدانید سلبریتی بودن به هیچ عنوان یک شغل خاص نیست و در واقع سلبریتی در لغت به معنای ستاره و فرد معروف است که دارای شخصیت و چهره‌ ای محبوب و پرطرفدار در میان تمام مردم سراسر دنیاست که مربوط به حوزه فعالیت خود می‌ شود. حال این روز ها دنیا با معضل سلبریتی پرستی مواجه شده است. البته ناگفته نماند که سلبریتی پرستی در ایران نیز بسیار رایج و متداول شده است.

حال در رابطه با سلبریتی پرستی بهتر است که بدانید به معنای پرستش افراد معروف و مشهور که به عنوان یک شیفتگی وسواسی نسبت به یک فرد معروف تعریف می شود، با چندین مشکل بهداشت روانی از جمله: علائم افسردگی، گسستگی، نگرانی ها و و اضطراب همراه است. می توان این گونه هم بیان کرد که سندرم پرستش سلبریتی یک اختلال وسواسی اعتیاد آور توصیف شده است که در آن شخص به طور کامل درگیر و علاقه مند به جزئیات زندگی شخصی یک فرد مشهور می باشد.

دیدگاه روانشناسی در مورد سندروم سلبریتی پرستی چیست؟

پدیده طرفداری و یا هواداری (Fandomis) سال‌ هاست در حیطه مطالعات جامعه شناسان بوده است. اما مدتی است که روان شناسان هم به بحث در مورد این موضوع پرداخته اند. طرفداری از یک هنرمند، بازیکن ورزشی، بازیگر و در اصطلاح سلبریتی‌ ها عبارت است از نوعی پیوند هواخواهی بدون این که این اشخاص را از نزدیک بشناسند.

این حس هواداری و علاقه گاهی به حدی شدید است که گروهی از طرفداران ایجاد می‌ شود که با هم احساس همدلی و دغدغه مشترک دارند. این هواخواهی می‌ تواند هزینه زیادی را در بر داشته باشد، به طوری که طرفداران، زمان و انرژی زیادی از خود را صرف پرداختن به طرفداری از شخص محبوب کنند. روانشناسان بیان کرده اند که در مواردی امکان دارد این موضوع سبب بروزمشخصه‌ های اختلال وسواس در افراد شود.

آیا سلبریتی پرستی یک نوع بیماری است؟

یکی از سوالاتی که برای برخی از افراد به وجود می‌ آید، این است که آیا پرستش سلبریتی یک نوع بیماری است؟ در این باره باید بگوییم از آن جایی که سندرم پرستش مشهور (CWS) یک اختلال وسواسی اعتیاد آور به شمار می رود که در آن فرد بیش از حد با جزئیات زندگی شخصی و حرفه ای افراد معروف و سرشناس درگیر می شود، به همین دلیل می توان بیان کرد که یک نوع بیماری است که می تواند در آینده نه چندان دور مشکلاتی را مانند استرس، نگرانی و اضطراب بیش از حد را در فرد به وجود آورد.

البته جالب است که بدانید اکثر افرادی که درگیر این اختلال هستند، این اختلال را انکار می کنند و در خود مشکلی نمی بینند. اما روانشناسان بیان کرده اند که افرادی که به این بیماری مبتلا هستند، باید هرچه سریعتر درمان شوند تا به این گونه از مشکلاتی که در آینده ممکن است برای آن ها به وجود آید، پیشگیری شود. معروف ترین سلبریتی های افغانستان و سلبریتی های پاکستان نیز در سایت به شما معرفی شده اند.

سلبریتی پرستی چگونه شکل می گیرد؟

سلبریتی پرستی چگونه شکل می گیرد؟

مدتی است که وجه آسیب شناختی و بیمارگونه طرفداری به عنوان (سندروم پرستش سلبریتی) مطرح شده است. بهتر است که بدانید شدت این طرفداری و وقت گذاشتن بیش از حد برای فرد معروف باعث افت کارکرد عادی زندگی طرفدار می‌ شود و حتی ممکن است برخی از مشخصه های هذیان و تفکر غیر واقعی در مورد ارتباط طرفدار با فرد مورد علاقه هم شکل بگیرد. حال این موضوع را هم باید افزود که پرستش سلبریتی از علاقه و دوست داشتن بیش از حد شکل می گیرد. تمایز بین دوست‌ داشتن یک فرد مشهور با هواخواهی باید بیماری در نظر گرفته شود.

افرادی که دچار سندروم پرستش سلبریتی هستند، به شکلی افراطی در طول روز وقتشان را صرف پیگیری و حمایت از سلبریتی محبوبشان می‌ کنند که این روز ها این کار در قالب فن پیج‌ ها نیز صورت می‌ گیرد.

چگونه بر این موضوع غلبه کنیم؟

گاهی اوقات مشاهده می شود که برخی از افراد تمایل دارند تا به این موضوع غلبه کنند و یا خانواده‌ ها در تلاش هستند که فرزند خود را از این معضل نجات دهند. حال بهتر است که بدانید سندرم پرستش افراد مشهور (CMS) قابل درمان است و درمان آن شامل ترکیبی از دارو و مشاوره است. دارو هایی برای درمان این وسواس وجود دارد که با تشخیص و صلاح مشاور و دکتر تجویز می شود. با این حال با مراجعه به اینترنت نیز می توانید در رابطه با درمان این بیماری و یا حتی جدیدترین خبرهای «سلبریتی پرستی» اطلاعات کاملی را بدست آورید.

معایب این موضوع چیست؟

پرستش افراد معروف و سرشناس به عنوان یک شیفتگی وسواسی نسبت به یک فرد مشهور تعریف می شود، حال از معایب این بیماری می توان به: علائم افسردگی و اضطراب، گسستگی و نگرانی ها، وقت گذاشتن بیش از حد در طول روز برای فرد محبوب و نرسیدن به سایر کار های شخصی (افت کارکرد عادی زندگی طرفدار) و برخی از موضوعات دیگر اشاره کرد.

چه چیز هایی باعث Celebrity Worship Syndrome می شود؟

چه چیز هایی باعث Celebrity Worship Syndrome می شود؟

بهتر است که بدانید تا به اکنون دلایل زیادی برای سندرم پرستش افراد مشهور و معروف مطرح شده است که از مهم ترین این دلایل می‌ توان به مواردی مانند: تیپ، شخصیت، ظاهر، رفتار سلبریتی، فعالیت‌ هایی که در حوزه حرفه‌ ای خود انجام می‌ دهد و برخی دیگر اشاره کرد. حال اگر تمایل دارید تا در این باره اطلاعات کامل و دقیقی را به دست آورید، پیشنهاد می‌ کنیم تا به اینترنت مراجعه نمایید، چرا که در اینترنت برخی از سایت‌ ها در زمینه دلایل سندرم پرستش افراد مشهور اطلاعات جالبی را قرار داده اند.

در ایران کدام سلبریتی ها بیشتر الگو قرار گرفته اند؟

شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید در ایران برخی از سلبریتی ها با توجه به ظاهر، رفتاری که دارند و شخصیتشان بیشتر از سایر افراد معروف دیگر الگو قرار گرفته شده اند. حال در این قسمت قرار است به معرفی برخی از این افراد معروف بپردازیم، به همین دلیل پیشنهاد می کنیم همراه ما تا انتهای مطالب باشید.

محمدرضا گلزار

محمدرضا گلزار متولد 1 فروردین 1356، بازیگر و خوانندهٔ ایرانی است. در سال 1385 او دریافت‌ کننده بیشترین دستمزد در بین بازیگران بود و در حال حاضر نیز یکی از گران‌ ترین بازیگران ایران است. جالب است که بدانید محمدرضا گلزار با توجه به شخصیت، ظاهر و استایلش مدت هاست که طرفداران بسیار زیادی را در بین جوانان و نوجوانان به دست آورده است و الگوی خیلی از جوانان ایرانی می باشد.

مهران مدیری

مهران مدیری متولد 18 فروردین 1356، کارگردان و تهیه‌ کنندهٔ فیلم، خواننده، بازیگر و مجری ایرانی است. بهتر است که بدانید مدیری از طرف مجلهٔ نیوزویک در مقاله‌ ای مرد قدرتمند سال 2009 میلادی در ایران نامیده شد. حال این موضوع را هم باید افزود که مدیری یکی از سلبریتی های محبوب و سرشناس در ایران به شمار می‌ رود که طرفداران بسیار زیادی نیز دارد و خیلی از مردم حتی سایر افراد معروف او را الگوی خود در زندگی و حرفه شان قرار داده اند.

بهرام رادان

بهرام رادان متولد 8 اردیبهشت 1358، بازیگر و تهیه‌ کنندهٔ ایرانی است. بهتر است که بدانید بهرام رادان نیز با توجه به نقش های جذابی که دارد و هم چنین چهره و استایلش این روز ها الگوی خیلی از جوانان و نوجوانان ایرانی قرار گرفته است.

سلبریتی پرستی چه آسیبی به افراد وارد می کند؟

سلبریتی پرستی چه آسیبی به افراد وارد می کند؟

سندروم پرستش سلبریتی این روز ها به یک معضل تبدیل شده است. بهتر است که بدانید بیماری سلبریتی پرستی می تواند آسیب های جدی به افراد وارد کند. در مواردی مشاهده می شود که به افت کارکرد عادی زندگی فرد منجر می‌ شود و حتی احتمال دارد که هذیان و تفکر غیرواقعی درباره ارتباط طرفدار با فرد محبوب نیز شکل بگیرد.

هم چنین باعث می شود که فرد از واقعیت بگریزد و به خیال و رویا پناه ببرد. هم چنین در برخی از موارد احتمال دارد که فرد دچار وسواس فکری، اضطراب، نگرانی و استرس شود که تمام این موارد نام برده شده باعث می‌ شود تا مشکلات جدی برای فرد در آینده به وجود آید. بد نیست نگاهی به متن های سلبریتی بی سواد و سلبریتی توییتر نیز در سایت بیاندازید.

سوالات متداول

سلبریتی پرستی به چه معناست؟

سلبریتی پرستی به معنای پرستش افراد معروف به عنوان یک شیفتگی وسواسی نسبت به یک فرد مشهور تعریف می شود که با چندین مشکل بهداشت روانی همراه است.

معایب پرستش سلبریتی چیست؟

از معایب پرستش سلبریتی می توان به: علائم افسردگی، اضطراب، گسستگی و نگرانی ها، افت کارکرد عادی زندگی طرفدار و برخی از موضوعات دیگر اشاره کرد.

آیا پرستش سلبریتی یک نوع بیماری است؟

از آن جایی که سندرم (CWS) یک اختلال وسواسی اعتیاد آور به شمار می رود که در آن فرد بیش از حد با جزئیات زندگی شخصی و حرفه ای افراد سرشناس درگیر می شود، به همین دلیل یک نوع بیماری است.

چه مواردی باعث شکل گرفتن سلبریتی پرستی می شود؟

تیپ، شخصیت، ظاهر و رفتار سلبریتی باعث شکل گرفتن سلبریتی پرستی می شود.

Rate this post

admin

دارای مدرک فوق لیسانس کامپیوتر هستم. بنده از سال 2015 فعالیت خود را در زمینه معرفی سایت و البته بررسی استراتژی های پیشرفت سایت آغاز کرده ام. همراه شما در بت سایت فارسی هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا